Otroški avto na akumulator je odlično darilo za male nedebudneže

Majhni otroci z veseljem posnemajo svoje starše in starejše. Vožnja je ena izmed lastnosti, katero bi želeli obvladati tudi otroci. Ker otroci avtomobila še ne smejo voziti, jih lahko presenetite in jim kupite vozilo na akumulator, ki je po svoji obliki kopija pravega avtomobila. Tovrstni avtomobili imajo akumulator, kar pomeni, da jih lahko otroci vozijo brez poganjanja pedal in bodo v njih imeli dejansko občutek, da so se vsedli v avtomobil. Nekateri modeli so še posebej lepo narejeni in se jim dajo odpreti tudi vrata, vsebujejo radio, dela hupa in avtomobil med delovanjem spušča zvoke delovanja motorja.

Avto na akumulator je sanjska igrača za vsakega malčka,da bi vam olajšali nakup vas vabimo na ogled trgovine http://www.mali-vragci.si/vozila-na-akumulator-in-pedala/elektricni-avtomobili-na-akumulator-12v.

Njegova prednost je tudi ta, da ga lahko preko posebenega daljinca nadzorujejo starši in preprečijo, da bi otrozi počeli kakšne neumnosti in ogrožali svoje življenje. Če se otrok vozi z avtomobilom samo po dvorišču je skrb odveč, kakor pa gre z avtomobilom na cesto ali po pločniku, pa je daljinc še kako dobrodosel, saj lahko v nasprotnem primeru le močno zaupamo v sposobnosti svojega otroka. Morebiti je smiselno, da se otroci prve vonje sicer naučijo z avtomobilom na pedala in jim avto na akumulatr dovolimo šele, ko imajo dovolj ikušenj.

Avto na akumulator je dokaj močno in se lahko v njem pelje en sam otrok, obstajajo pa tudi vozila v katerem lahko sedita dva ali več otrok. Takšno vozilo je prava mala atrakcija, je pa res ,da je tudi za našo denarnico zelo velik zalogaj. Kaj bomo kupili in kakšnega je seveda odvisno od nas samih in naše finančne situacije. Vozila, ki so namenjena enemu samemu otroku so namenjena otrokom od tretjega leta dalje in so veliko cenejša od tistih, ki so za dva otroka. Med vožnjo lahko otrok hupa mimoidočim in opozori na sebe, lahko posluša glasno po lastnem izboru, saj imajo avtomobili tudi USB priključke, preko katerih lahko otrok posluša glasno po lastnem izboru. Je pa tudi res, da so nekatere skladne že vnaprej prenešene oziroma posnete.

Z vozilom se lahko otrok pelje naprej ali nazaj, pri čemer se mora naučiti uporabljati prestavno ročico. Prestavna ročica je menjalnik. Nekatera vozila pa imajo celo možnost dveh stopenj hitrosti in možnost nastavitve blokade do katere hitrosti lahko otrok pelje avtomobil. Skratka avtomobil je atrakcija, kateri se bi vaš otrok le s težavo uprl. Predstavljajte si samo zadovoljstvo, katero bi doživel ob prvi vožnji in lahko ste prepričani, da bi to pomenilo, da je avtomobil njegov najboljši prijatelj. Zanj bi skrbel kakor vi, ga negoval, čistil, menjaval pnevmatike, popravljal in še kaj. Nanj lahko pripnete tudi majhno tablico na katero napišete ime svojega otroka. V kolikor imate dovolj denarja zanj vam lahko zagotavljamo, da je to najboljše in najlepše darilo, katerega lahko daste dvojemu otroku in mu omogočite, da se naučite uporabnih veščin za prihodnje življenje. Vožnja avtomobila je nekaj, kar preprosto moramo znati. Nekoliko postane problem le takrat, ko sta otroka dva, saj bosta verjetno želela oba upravljati avtomobil in bo potreben dodaten strošek.

Otroški avto na akumulator omogoča otroku nepozabna doživetja.

Dodaj odgovor